Fysioterapia

 

Fysioterapia YourHealthillä

 

Ihminen on luotu liikkumaan. Me YourHealthillä olemme sekä fysioterapian että liikkeen ammattilaisia ja valmiina tukemaan sinun liikettäsi ja tapaasi liikkua.

Olemme kaikki psykofyysisiä kokonaisuuksia ja tästä syystä henkilökohtaiset tavoitteemme voivat olla ovat hyvin erilaisia. Työssämme kohtaamme jokaisen yksilönä ja pyrimme kuntoutusjakson jälkeen siihen, että elämästä tulee mahdollisimman oman näköistä.

Fysioterapia ja kuntoutus

 

Fysioterapiassa haastattelulla selvitämme kuntoutuksen tarpeen ja käytettävissä olevat voimavarat. Fysioterapeuttisella tutkimisella taas selvitetään millä keinoin kuntoutus on tarpeen aloittaa. Tarvittaessa kuntoutuksessa käytetään manuaalista hoitoa kivun lievittämiseen tai kireyksien helpottamiseen. Liiketestauksilla selvitetään kehonkäytön tapoja. Vastaanotolla tehtävän terapian lisäksi annetaan kotiharjoitteet tukemaan kuntoutusta.

Kuntoutuksen tavoitteet voivat olla hyvinkin erilaisia. Jollain se voi olla synnytyksestä palautuminen ja juoksuun palaaminen, toisella taas kivun lievittyminen tai preoperatiivinen kuntoutus ennen leikkausta. Mahdollisen arven joustavaksi saaminen on myös tärkeää, jotta se ei myöhemmin hankaloittaisi liikkumista tai aiheuttaisi kipua.

Kuntoutuksessa etenemme progressiivisesti kohti omia tavoitteita ja siihen sisältyy aina suunnitelma jatkokuntoutuksesta.

Erikoisosaamisenamme on vahva tuki-ja liikuntaelinfysioterapian osaaminen sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia.

Varaa aika fysioterapiaan

 

Alta voit varata ajan erilaisiin fysioterapian palveluihimme Helsingissä.

VARAA AIKA